Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon

de reisnaor_2006 in Ciorbe, 17 Mar 2014 | 5171 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • un ciolan afumat
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un patrunjel,radacina
  • o telina mica
  • un ardei
  • rosii sau bulion de casa
  • tarhon
  • 2 foi de dafin
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon:

Intr-o oala cu presiune punem fasolea la fiert. Dupa 10 minute fasolea impreuna cu ciolanul afumat se pune in alta oala  si se mai lasa la fiert 30 de minute.Se adauga legumele date prin razatoare sau taiate cubulete (patrunjelul,telina,ardeiul gras,rosile sau bulionul). Separat intr-o tigaie calesc ceapa si morcovul ras si adaug in oala,foile de dafin,sarea piperul,cateva frunze de tarhon taiate marunt si zeama din borcanul cu tarhon.

Ciolanul il putem lasa intreg in oala cand este ciorba gata.Eu il scot afara si dezosez carnea de pe os,o tai marunt si o introduc in ciorba.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat si tarhon" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole ardeleneasca